LAINOX TRIATLON
Feljetsd el az akadályokat, a célra összpontosíts! A korlátok sokszor csak illúziók. Jelentkezz és nézd meg a saját szemeddel, hogy milyen megoldást kínál a Naboo Boosted kombi sütő, a Neo multifunkciós sokkoló és az Oracle szupermikró külön-külön és együttműködve.

Jelentkezz most! Válassz terméket!

Naboo Boosted

Minden határon túl

Professzionális sütő az éttermedben. Fedezd fel, hogyan tudsz grillezni, olajban sütni, roston sütni, párolni a professzionális Naboo kombi sütők széles skálájával, amelyek minden igényt kielégítenek.

A Naboo Boosted létrehozásához összetettük minden tapasztalatunkat és minden tudásunkat, hogy megalkossuk a valaha létezett legjobb kombi sütőt a Lainoxnál. Túlszárnyaltuk határainkat a sebesség terén. Hatékonyság, intelligencia, robosztusság, összekapcsolhatóság, méretek, flexibilitás és teljesítmény. Elfelejtettünk minden korlátot és az elérni kívánt célokra összpontosítottunk.

Jelentkezzen most a Naboo bemutatóra!

A bemutatóra jelentkezéshez kérjük töltse ki az űrlapot. A bemutatón való részvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár, ugyanakkor nem titkolt célja az értékesítés.

FoglalD le HELYEDET most!