A nagykonyhai megoldások specialistája

A Gastro Promptnál 2011 óta kutatjuk fel és kínáljuk a partnereink igényeinek leginkább megfelelő, személyre szabott nagykonyhai megoldásokat. A menedzsment 20 éves iparági tapasztalatával mindig arra törekszünk, hogy teljes és valós megoldásokat nyújtsunk partnereinknek.

Teljeskörű megoldások

Megoldásainkat minden esetben gondosan, minden körülményt figyelembe véve állítjuk össze, nem csak gépet árulunk.

Családi vállalkozás

A Gastro Prompt családi vállalkozás, az ebből eredő felelősségteljes, rugalmas attitüddel és kimagasló megbízhatósággal.

Megbizható partner

A Gastro Prompt Hungary Kft. AA minősítésű, pénzügyileg stabil vállalkozás a Bisnode minősítése alapján.

Minősített beszállító partnerek

A legjobb eredmény elérése érdekében beszállítóinkat szigorú szakmai szempontok szerint minősítjük és választjuk ki. Termékeink között megbízható középkategóriás és prémium, felsőkategóriás termékek egyaránt megtalálhatók.

Beszállítóinkkal állandó és szoros kapcsolatot ápolunk, így érjük el, hogy az együttműködésünk során partnerként tekintenek ránk, nem csak egy vevőként a sok közül. Az ebből adódó előnyeinket pedig természetesen megosztjuk minden partnerünkkel.

Akik már működő megoldásokat üzemeltetnek

“Kevés cég van Magyarországon, aki ilyen rugalmassággal, kapcsolati rendszerrel és fejlődő tudással rendelkezik. A Gastro Prompt 2009 óta minden konyhafejlesztési projektünk résztvevője, mostanra a legstabilabb konyhatechnológiai beszállítónkká vált. Mindig a legjobbra, és a tökéletes ár-érték arányra törekszenek, legyen szó egy fakanálról vagy egy sok milliós gépről.”

Nagy Zoltán / Executive Chef, Honett Szerviz Zrt.

“A Gastro Prompttal dolgozunk, mert nem csak a nagy projektjeinkben számíthatunk az azonnali segítségükre, hanem a legapróbb dolgokra is rögtön találnak megoldást. A kezdetektől fogva hisznek bennünk és segítenek nekünk minden elképzelésünk megvalósításában.”

Szalai Dóra / Chez Dodo macaron manufaktúra

Forgalmazott márkáink